Mengalír rituálé

Spirituális utázás a lélek hullámain

 

Ez a rituálé egy olyan különleges spirituális utazás, ahol a lélek titkai megnyílnak. A mengalír szó ’áramlást’ jelent, és ennek megfelelően az egész kezelés egy ritmikus hullám hátára emel bennünket, és elrepít az időtlenségbe. A mélyrelaxációs állapot hatására a tudattalanukból tudatos szintre emelhetjük a mélyben megbúvó, gátakat képező feszültségeket, hogy tudatos szinten feloldva, búcsút mondhassunk lelki terheinknek. A Mengalír esszencia nagy gonddal válogatott illóolajai kézen fognak bennünket, és átvezetnek ezen az utazáson, tökéletes védelmet nyújtva nekünk lelki, szellemi szinten. Ha a lelkünkben helyreállítjuk harmónia, ha kisöpörjük magunkból a félelmeket, haragunkat, feldolgozatlan problémáinkat, akkor beindulhatnak a szervezetünk öngyógyító folyamatai, és megelőzhetőek a különböző lelki okokból gyökerező betegségek.

mengalir

 

A mengalír kezelés nem egy egyszerű, megszokott, hétköznapi masszázs. Különleges eszközökkel hatunk az összes érzékszervre a rituálé során. A tibeti hangtál zenéje elkényezteti fülünket, a hegyikristály és aventurin masszázspálcák, továbbá az érintés bőrünkön simogatja lelkünket. A rendkívüli illóolaj keverék illata pedig egyszerre repít a menybe és közben mélyen önmagunkba.

 

A mengalír rituálé olyan, mint egy önismereti kaland, egy mély meditáció, egy őszinte ima. Mindenkit pontosan annyira, nyit meg, addig visz el, amire készen állunk, és amire szükségünk van.

 

hangtal meretek

Mikor ajánlom ezt a masszázst?

Amikor valami nagy dolog előtt állunk. Amikor valami jelentős változás megy végbe az életünkben. Amikor úgy érezzük, hogy megtorpantunk, elveszettek vagyunk, nem találjuk önmagunkat. Amikor belemerevedtünk egy élethelyzetbe és nem tudunk együtt áramolni az élettel. Amikor az önismeret vagy a spiritualitás terén egy lökésre, egy újabb lendületre van szükségünk. Ha úgy érezzük nincs bennünk elég szeretet önmagunk és a világ felé.

 deruan-air-mengalir

Milyen hatása van ennek a kezelésnek? A Mengalírt, nem lehet úgy jellemezni, mint például a DetoxEnne vagy ImmunEnne kezeléseket, mivel a Mengalír során a a felszín alatt, mélyebb rétegekben zajlanak a történések, és onnan emelkedhetnek tudatos szinte. A testünk itt közvetítő eszköz, hogy lelkünk részesülhessen abban a csodában, amit az 'áramlás' jelent.

 

Ha úgy érzed, hogy ez a rituálé Neked szól, segítene abban, hogy életed a saját medrében, harmóniával övezve áromljon tovább, akkor várlak szeretettel.

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet, köszönöm a figyelmedet!

Kata

 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Log In or Register